Mortal Kombat X Tanya Bundle onthuld

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de Mortal Kombat X Tanya Bundle onthuld. Deze nieuwe downloadable content (DLC) brengt de voortvluchtige Edenian, Tanya, als een speelbaar personage en de Klassic Pack 1 met bekende looks voor Kano, Sonya en Liu Kang.

  De Tanya Bundle is onderdeel van de Mortal Kombat X Kombat Pack. Dat is de pas die je toegang geeft tot alle DLC van de game voor 29,99 euro. Spelers die de Mortal Kombat Pack bezitten, kunnen de Mortal Kombat X Tanya Bundle vanaf dinsdag 2 juni downloaden.

  Mortal Kombat X Tanya Bundle ook los verkrijgbaar

  Daarnaast is de Mortal Kombat X Tanya Bundle ook los verkrijgbaar. Spelers die de Tanya Bundle los willen kopen zullen nog een extra week moeten wachten, want deze is vanaf dinsdag 9 juni beschikbaar via de PlayStation Store, Xbox Marketplace en Steam voor 7,99 euro. Tanya wordt ook los verkocht voor 4,99 euro en de Klassic Pack 1 is los te koop voor 3,99 euro.

  Benieuwd naar beelden van Tanya? Check dan de bovenstaande Mortal Kombat X trailer en bekijk hoe Tanya haar tegenstanders genadeloos afslacht.

  Mortal Kombat X is nu beschikbaar voor het PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.