Mortal Kombat X smartphone content wordt uitgebreid

  Mortal Kombat X voor op het kleine scherm krijgt de grootste update ooit. De Mortal Kombat X smartphone content bestaat uit een hoop nieuwe verbeteringen en toevoegingen.

  Spelers kunnen met de aankomende update aan de slag met een nieuwe valuta genaamd Blood Rubies. Deze kunnen gespendeerd worden in de nieuwe Faction War Store. Door middel van deze ingame currency en de Faction War Seasons die frequenter uitgebracht gaan worden, krijgen spelers meer kans om voorwerpen te winnen en aan te schaffen. Deze exclusieve beloningen bestaan uit twee nieuwe Gold personages en drie nieuwe wapens.

  Mortal Kombat X smartphone content is geoptimaliseerd

  Naast de hierboven genoemde Mortal Kombat X smartphone content krijgt de game vijf extra Challenge Characters, waarvoor ook nieuwe skins te verkrijgen zijn. Naast content zijn er ook de nodige updates die de prestaties van de game te optimaliseren. Zo is het matchmaking systeem verbeterd en zijn er weer de nodige balans aanpassingen doorgebracht. Mocht dit nog niet genoeg zijn, krijgt elke speler met Mortal Kombat X op zijn smartphone, toegang tot de Fujin's Blessing support kaart en een hoop Souls.

  De Mortal Kombat X smartphone content update is vandaag al beschikbaar voor iOS en komt morgen, 13 mei, naar Android.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.