Mortal Kombat X Reptile onthuld als speelbaar personage

  De groengekleurde koudbloedige Reptile keert terug in Mortal Kombat X. De vechter werd via IGN onthuld, en hierboven is hij te zien in de glorieuze Mortal Kombat X Reptile trailer. Fatality!

  Fans van de Mortal Kombat serie kunnen hun hart ophalen en in Mortal Kombat X Reptile spelen.Eerder werd al bekend dat ook veteranen Kung Lao en Kitana zullen terugkeren naar Mortal Kombat X, dat Goro speelbaar zal zijn en er staat nog een onthulling van een personage gepland voor deze week. Er komt zelfs ook een speciale Mortal Kombat controller aan!

  Mortal Kombat X Reptile, niet zijn eerste verschijning

  Reptile verscheen voor het eerst als een geheime eindbaas in de originele Mortal Kombat in 1992, maar hij was niet speelbaar. Pas in Mortal Kombat 2 konden gamers met Reptile spelen, die er toen nog uitzag als een groene versie van Scorpion of Sub-Zero. Over de jaren heen begon Reptile er steeds meer uit te zien als een reptiel en hij was ook speelbaar in de reboot van Mortal Kombat uit 2011.

  Check ook hierboven de Mortal Kombat X Reptile trailer om de vechter in actie te zien. Mortal Kombat X komt op 14 april naar de PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PC.

  Welk personage wil jij nog zien in de nieuwe Mortal Kombat? Laat het ons weten in de comments!

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.