Mortal Kombat X personages uitgebreid met vier nieuwkomers

  Het ziet ernaar uit dat Mortal Kombat-bedenker Ed Boon vier nieuwe Mortal Kombat X personages aan de vechtgame wil toevoegen. Op Twitter hintte hij naar het kwartet aan nieuwe vechters voor de tiende Motal Kombat game.

  De vier nieuwe Mortal Kombat X personages zijn vrijwel onmogelijk te achterhalen, omdat de afbeelding die Ed Boon tweette uit schaduwen en mist bestaat.

  Sowieso heeft de baas van NetherRealm Studios er een handje van om zijn fans te misleiden en te plagen met nieuwe aankondigingen. Later vandaag wordt waarschijnlijk bekend wie de nieuwkomers zijn.

  Nu al 29 Mortal Kombat X personages

  In Mortal Kombat X zitten al een paar karakters die alleen in niet-speelbare vorm in de vechtgame voorkomen: bijvoorbeeld Frost, Fujin, Baraka, Bo Rai Cho en Rain. Mogelijk is dit viertal bestemd voor de hierboven genoemde downloadable content.

  Eerder kreeg MKX al vier add-on personages in de vorm van het Kombat Pack. Dit zijn Tremor, Tanya, Jason Voorhees en de Predator. Daarmee staat het totale roster van de PS4-, Xbox One- en PC-game op 29 personages.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.