Mortal Kombat X mobiele game lanceert vandaag

  De Mortal Kombat X mobiele game is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App store. De game is free-to-play en moet de volgende evolutie betekenen in mobiele vechtgames.

  Mortal Kombat X voor mobiele apparaten combineert vechten en kaarten verzamelen. Je hebt meer dan 24 stijders die we kennen uit de fanchise. Spelers kunnen spullen verzamelen om hun strijders te upgraden en finishing moves te ontgrendelen voor nog meer brute fatalities.

  Mortal Kombat X mobiele game

  De mobiele game heeft dagelijkse events en online multi-player, binnenkort komen er ook nog extra Chalenge Mode personages vrij. Ook is er een 'bondgenoten'-functie, hiermee kun je spelers van je vrienden lenen en toevoegen aan het gevecht.

  Op 14 april komt Mortal Kombat X uit op console en PC. Wanneer dit gebeurt gaat de verbinding met de platformversie online. Met deze verbinding kun je nog meer uit je game halen, zowel op je mobiel als op je console of PC. Om de extra content vrij te spelen moet je taken voltooien of achievements halen.

  Op dit moment is de mobiele game alleen verkrijgbaar in de App store voor iPhone, iPad en iPod Touch. Binnenkort wordt de game ook beschikbaar via Google Play.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.