Mortal Kombat X Kombat Pack 2 characters onthuld

  De Mortal Kombat X Kombat Pack 2 characters zijn onthuld. In dit nieuwe, tweede Kombat Pack zitten onder andere Alien, Leatherface, Triborg en Bo' Rai Cho. Je ziet ze in de trailer in actie.

  De nieuwe karakters zijn geen onbekenden. Iedereen kent de Alien wel uit de gelijknamige films. Ook Leaterface van The Texas Chainsaw Massacre zullen veel van jullie wel kennen. Triborg is een samenvoeging van Sektor, Cyrax en Smoke in één character. Ook Bo' Rai Cho is een oude bekende van de Mortal Kombat reeks.

  Mortal Kombat X Kombat Pack 2 characters - Apocalypse Pack

  Als je de Kombat Pack 2 koopt, dan krijg je ook een Apocalypse Pack erbij voor Mortal Kombat X. Hierin zitten onder andere skins voor Scorpion en Sub Zero die al eerder uitwaren gekomen, maar er zitten ook drie nieuwe skins bij voor onder andere Erron Black, Takeda en D'Vorrah. Verder zit ook Goro, de vierarmige half-draak, erbij. De content wordt gratis aangeboden.

  In het eerste Kombat Pack zaten Jason Voorhees, Predator, Tanya en Tremor. Deze vier nieuwe characters uit het nieuwe Kombat Pack vormen de nieuwste toevoeging voor de meest recente Mortal Kombat game. Wanneer het tweede Kombat Pack precies verschijnt, is nog niet duidelijk.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.