Mortal Kombat X characters krijgen Ermac erbij

  De Mortal Kombat X characters die tot nu toe bekend zijn, krijgen versterking van Ermac. Dit kondigde ontwikkelaar NetherRealm aan in een livestream.

  Ermac is een ninja die net als andere Mortal Kombat X characters drie vechtstijlen heeft. Master of Souls, Mystic en Spectral.

  Niet alleen kan Ermac vijanden met telekinese en teleportatie verassen, hij kan ook verdovende projectielen gebruiken. Daarnaast kan hij een beetje zweven en vliegen.

  Al in de allereerste Mortal Kombat game dachten spelers dat Ermac een geheim unlockable character zou zijn vanwege een glitch. Dit werd zo'n bekende misvatting dat Midway uiteindelijk besloot het personage in Ultimate Mortal Kombat 3 te stoppen als kopie van Scorpion. In Mortal Kombat: Deception kreeg hij z'n eigen stijl.

  Ermac als één van de Mortal Kombat X characters

  Het achtergrondverhaal van Ermac komt erop neer dat hij allerlei zielen van overleden strijders in zich heeft, en daarom ook in meervoud praat.

  Hij staat bekend om de Telekinetic Slam, en fatalities waarbij vijanden tegen de grond worden gesmeten. Hij gebruikt in Mortal Kombat X z'n telekinetische krachten om een hoofd van de vijand af te rukken, z'n torso in te werken en het daar weer uit te halen.

  Bekijk bovenaan dit artikel de trailer van Ermac. Eerder werden onder meer al Reptile en Quan Chi onthuld. De Mortal Kombat X release is op 14 april voor PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.