Mortal Kombat 11 Terminator trailer toont Arnold in actie

  Er is een nieuw gezicht toegevoegd aan NetherRealms meest recente en keiharde vechtgame Mortal Kombat 11. Over een week kunnen spelers met of tegen Arnold Schwarzeneggers iconische T-800 vechten, waarvan nu deze Mortal Kombat 11 Terminator trailer is verschenen.

  NetherRealms Mortal Kombat 11 is al sinds 23 april dit jaar verkrijgbaar, maar het roster aan vechtersbazen blijft vrolijk doorgroeien. De Terminator T-800 maakt samen met vijf andere personages onderdeel uit van de Kombat Pack, waarmee spelers tevens heel wat nieuwe skins tot hun beschikking krijgen.

  De T-800 heeft nu een specifieke trailer gekregen waarin allerlei brute aanvallen te zien zijn. De introductie is een eerbetoon aan de tweede film, Terminator 2: Judgment Day, waarin de cyborg zijn shotgun tevoorschijn tovert uit een doos. Qua looks komt het personage weer dicht in de buurt van het model uit de vijfde film, waar Arnold al wat ouder en grijzer is.

  Niet de stem van Arnold, wel de looks

  De stem is niet door Arnie zelf ingesproken, maar de studio heeft zo te horen iemand gevonden die hem redelijk kan imiteren. Wat vooral gaaf is aan de trailer, is hoe van de T-800 alleen het metalen skelet overblijft wanneer hij de helft van zijn levens kwijt is en weer opstaat. Hij zal dan aanvallen negeren wanneer hij naar voren loopt.

  Van de Kombat Pack zijn nu drie personages verschenen. Voor de Terminator T-800 kwamen Shan Tsung en Nightwolf uit. Sindel, een oude bekende uit de serie, is het eerstvolgende personage en verschijnt op 26 november, gevolg door Joker en Spawn op 28 januari en 17 maart 2020.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.