Mortal Kombat 11 teaset Sindel

  NetherRealm, de makers van Mortal Kombat 11 Teased Sindel! De Queen of Outerworld Sindel is de volgende die in de game zal worden toegevoegd. De Koningin zal terugkomen naar Mortal Kombat met een kleine Make-over. Helaas ziet het er naar uit dat we haar Heavy Metal kapsel niet meer terugzien.

  Mortal Kombat 11 teased Sindel

  Sindell Queen of the Outerworld werd getoond in een tweet van Producer Ed Boon. In de tweet kan je Sindell zien omgeven door schaduw. In de tweet staat ook ”7 Deadly Sindels” geschreven. Dit is waarschijnlijk een referentie naar het concept van de zeven zondes. De teaser gaf verder geen hints naar mogelijke details of een release date van het karakter. We kunnen wel verwachten dat Sindel in de MK11 Kombat Pack zal komen.

  DLC karakters?

  Tot nu toe heeft NetherRealms één karakter uitgebracht, namelijk Shang Tsung. Verder zijn er drie andere karakter geteased. Spawn, NightWolf en natuurlijk Sindel. Shao Kahn was verkrijgbaar als een pre-order bonus wie je nu ook apart kan halen voor 6,- euro. De eerst Mortal Kombat 11 Kombat Pack zal zes DLC karakter bevatten waarvan er nu 4 bekend zijn. Dit betekent dat er nog twee karakters zijn waar wij naar kunnen uitkijken. Ed Boon had ook een deal gemaakt dat als mensen een gestolen auto van zijn vriend konden vinden hij een beloning zou geven. De beloning bleek de teaser te zijn van Nightwolf. Een karakter dat destijds al aangekondigd was.

  Mortal Kombat 11

  Als fighting games iets voor jou zijn, dan is Mortal Kombat 11 een game waar jij je vrij snel in thuis voelt. Mortal Komat 11 wordt door velen beschouwd als een nieuwe game in de series. Ja, er wordt nog steeds heftig gevochten maar de manier waarop is anders. Het valt ook erg op dat Mortal Kombat 11 veel meer focust op eSports dan de serie daarvoor deed.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.