Mortal Kombat 11 story trailer toont nieuwe beelden van verhaal

  De nieuwste beelden van NetherRealm Studios’ Mortal Kombat 11 komen in de vorm van een story trailer. In de video wordt duidelijk dat tijdreizen een belangrijk onderdeel van het verhaal is. De trailer biedt de eerste bewegende beelden van personages die nog niet officieel zijn aangekondigd.

  In de trailer zie je hoe het nieuwe personage Kronika uitlegt dat ze de realiteit van het Mortal Kombat universum naar haar eigen inzicht wil vormen. Hiervoor roept ze de hulp van verschillende vechters uit het verleden en heden in. Zo zie je onder andere Shao Khan, Baraka en D’Vorah bij haar staan.

  Er zijn ook personages die in twee verschillende vormen in de de Mortal Kombat 11 story trailer te zien zijn. Zo voegen de originele versies van Liu Kang, Kung Lao en Jade zich bij de rest. Het goedaardige alter ego van Raiden is ook van de partij. Als klapper op de vuurpijl zien we ook twee versies van Johnny Cage die met elkaar samenwerken.

  Mortal Kombat 11 story trailer bevat onaangekondigde personages

  Een ander element in de Mortal Kombat 11 story trailer is de onthulling van onaangekondigde personages. Kotal Khan, Cassie Cage, Jacqueline Briggs en Erron Black komen ook naar de nieuwe game van NetherRealm. Van de laatste drie zie je niet alleen beelden uit het verhaal. Op het einde toont de trailer namelijk de individuele super aanval van de vechters.

  De Mortal Kombat 11 story trailer is niet de enige video die NetherRealm uitbrengt. De ontwikkelaar laat in de Cassie Cage reveal trailer de eerste gameplay beelden van de dochter van Sonya Blade en Johnny Cage zien. Daarin zien we dat Cassie verschillende bewegingen van haar ouders combineert met een drone en twee pistolen.

  De afgelopen weken zijn er al verschillende trailers van Mortal Kombat 11 vechters verschenen. We wisten al dat Johnny Cage van de partij is en dat het roster is uitgebreid met Jade. Kabal en D’Vorah zitten ook in de game. Johnny Cage en Jade veroverde al een plek in onze lijst van Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11.

  Mortal Kombat 11 komt op 24 april uit voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Op 17 mei komt de game naar de Switch.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.