Mortal Kombat 11 release slaat in als bliksem tijdens The Game Awards

  Tijdens The Game Awards kwam Ed Boon van NetherRealm Studios het podium op om een awards te vergeven. Maar toen er een verkeerde video afgespeeld werd sloeg Mortal Kombat 11 release als de bliksem in. Compleet met de releasedatum van 23 april 2019 kwam de game voorbij.

  NetherRealm Studios was al een tijdje bezig met een nieuw product, waarvan niet duidelijk was welke franchise het betrof. Tijdens The Game Awards is nu eindelijk duidelijk geworden wat er aan zat te komen: Mortal Kombat krijgt een elfde deel. De game werd met een brute trailer onthuld, waarbij Raiden lijnrecht tegenover Scorpion stond.

  De twee gingen natuurlijk met elkaar op de vuist en daarbij werden al wat nieuwe moves onthuld die, als ze in de game zitten, voor een hele nieuwe dimensie zorgen. Daarbij zagen we behoorlijk wat cosmetische schade, toen Raiden de ondode Scorpion alle hoeken van het level liet zien met een gruwelijke combo.

  Mortal Kombat 11 release is dichterbij dan je denkt

  Uit de trailer is al op te maken dat Raiden met een nieuwe outfit in de game zal zitten, maar Scorpion met zijn nieuwste Mortal Kombat outfit én zijn oude Mortal Kombat 3 outift voorbij komt. Of dit betekent dat Mortal Kombat 11 het verhaal vanuit Mortal Kombat X verder borduurt in de reboot richting de gebeurtenissen uit Mortal Kombat 3, is niet duidelijk. Ook is nog niet bekend welke andere karakters in Mortal Kombat 11 zullen zitten, hoewel de bekende gezichten zoalks Sub-Zero, Sonya, Jax en Reptile allemaal weer verwacht mogen worden

  Mortal Kombat 11 is verder compleet met een releasedatum uit de doeken gedaan. Die datum ligt behoorlijk dichtbij, namelijk op 23 april 2019. Ook komt er een community reveal evenement op 17 januari 2019, waar ongetwijfeld meer van de game voorbij komt.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.