Mortal Kombat 11: Kabal en D´Vorah toegevoegd aan roster

  Mortal Kombat 11 voegt Kabal en D´Vorah aan de lijst met vechters toe. Dit maakt NetherRealm Studios tijdens de Kombat Kast en de Inside Xbox stream bekend. Met deze twee personages komt het totaal aantal aangekondigde vechters op veertien stuks.

  Kabal is voor het eerst te zien in Mortal Kombat 3 uit 1995. Hij is niet speelbaar in Mortal Kombat X, het vorige deel van de serie. Volgens Ed Boon, co-creator van Mortal Kombat, is hij de eerste van verschillende publieksfavorieten personages die in Mortal Kombat 11 komen.

  Kabals gehaakte zwaarden in Mortal Kombat 11

  In de trailer zie je hoe Kabal zijn kenmerkende dual hooked blades gebruikt om zijn vijanden aan te vallen. Aanvallen zoals de Nomad Dash en de Buzzsaw projectielen zijn weer van de partij. Kabal is het effectiefst van midden tot lange afstanden.

  De Mortal Kombat 11 custom character loadouts stellen je in staat om het personage helemaal naar je hand te zetten. NetherRealm zegt dat Kabal makkelijker is om op te pakken dan in voorgaande Mortal Kombat delen.

  D´Vorah de vechter met insecten

  Naast Kabal komt ook D´Vorah terug in Mortal Kombat 11. Deze insectdame maakte haar debuut in Mortal Kombat X en speelt een grote rol in het verhaal van die game. Er is nog niets bekend over haar speelstijl.

  Iemand die sowieso niet in Mortal Kombat 11 komt, is Shaggy van Scooby-Doo. NetherRealm geeft aan dat je hem niet in de game ziet. Ed Boon zegt in de Kombat Kast wel dat er een gastpersonage komt waar iedereen van door het lint gaat. Wie het is, is nog onduidelijk.

  Naast Kabal en D´Vorah komt ook Kano terug in Mortal Kombat 11. Hij is vorige week aangekondigd tijdens een evenement in Brazilië. Als je benieuwd bent naar de andere vechters in het roster, lees dan ons artikel over de onthulde personages.

  Mortal Kombat 11 is vanaf 23 april te koop voor de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.