Mortal Kombat 11 details bekendgemaakt, nieuwe personages onthuld

  NetherRealm Studios heeft nieuwe Mortal Kombat 11 details bekendgemaakt. Tijdens haar onthullingsevenement heeft de ontwikkelaar meer van de game laten zien, zoals een gameplaytrailer, de brute en bekende fatalities en nog meer. Ook heeft de studio een nieuw personage onthuld.

  NetherRealm Studios heeft meerdere gameplayelementen laten zien. Zo is er een compilatie van brute en bloederige fatalities en is ook bij het elfde deel van Mortal Kombat te zien dat de ontwikkelaar het wrede afmaken van je tegenstanders nog lang niet is verleerd.

  Natuurlijk zijn de bekende gezichten ook weer van de partij. In de aankondigingstrailer bij The Game Awards in 2018 zagen we Raiden en Scorpion al vechten tot de dood erop volgde en in de trailers die NetherRealm bij het evenement liet zien, zagen we ook Sub-Zero, Baraka en andere bekende gezichten voorbij komen. Ed Boon, de bedenker van Mortal Kombat, liet tijdens het evenement ook weten dat de singleplayer modus interessant gaat worden en dat 'oude personages zichzelf gaan ontmoeten'. Wat Boon hier precies mee bedoelt, is nog niet duidelijk.

  Ronda Rousey is Sonya Blade

  De ontwikkelaar liet ook weten dat een ander bekend personage uit de reeks, Sonya Blade, wordt vertolkt door Ronda Rousey. De professionele worstelaar zal de stem van Blade inspreken en heeft zelf laten weten dat ze al langer fan is van de franchise.

  Het was niet de enige verrassing op het gebied van personages. Community manager Tyler Lansdown maakte namelijk bekend dat op 30 januari een nieuw personage voor Mortal Kombat 11 wordt onthuld. Ook tijdens het evenement onthulde Lansdown meerdere Mortal Kombat 11 details en een nieuw personage, namelijk de vechtersbaas Geras.

  Mortal Kombat 11 details bekendgemaakt, nieuw features

  De ontwikkelaar heeft ook andere gameplayfeatures laten zien, zoals een 'fatal blow'-mogelijkheid, wat een soort supersterke aanvallen is. Deze aanval lijkt de X-Ray aanvallen uit de eerdere delen te vervangen. Daarnaast komt ook het oude 'stijlsysteem' uit Mortal Kombat X terug, waarin je als vechter kunt wisselen van vechtstijl om voor meer variatie te zorgen. Bovendien bevat Mortal Kombat 11 een breed character customization en kan je bestaande personages aanpassen naar jouw wens.

  Mortal Kombat 11 is al voor te bestellen. Gamers die dat doen krijgen het personage Shao Kahn erbij en ook toegang tot de bèta die op 28 maart. Mortal Kombat 11 komt op 23 april uit voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.