Mortal Kombat 11 beta gaat van start in maart 2019

  De nieuwe Mortal Kombat game werd aangekondigd tijdens de Game Awards in de nacht van 6 op 7 december. Het duurt niet lang meer voordat de game op 23 april 2019 uitkomt, maar een pre-order zorgt er voor dat je al eerder kunt spelen. In maart van volgend jaar begint de Mortal Kombat 11 beta.

  De Mortal Kombat 11 beta is alleen beschikbaar voor de mensen die de game pre-orderen. Er is ook slecht nieuws voor de mensen die van plan zijn om de game te gaan kopen voor de Nintendo Switch of PC. De beta is namelijk alleen beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Switch en PC spelers zullen dus moeten wachten op de officiële release of hopen op een open beta, voor alle consoles, van de nieuwste fighting game uit de serie.

  Mortal Kombat 11 beta bij pre-order

  Toegang tot de beta is niet het enige voordeel van het pre-orderen van Mortal Kombat 11. Wanneer je de game nu al bestelt, krijg je Shao Kahn als speelbaar karakter. Dit personage hebben we al eerder kunnen zien in Mortal Kombat en Mortal Kombat 2. Daar was het geen speelbaar karakter, maar de laatste baas die moest worden verslagen om het verhaal uit te spelen. Shao Kahn is het tweede pre-order bonus karakter in de geschiedenis van Mortal Kombat, na Goro.

  Op 17 januari 2019 houden de ontwikkelaars van Mortal Kombat, NetherRealm Studios, een evenement. Op dit evenement krijgen we meer informatie over de nieuwste game uit de Mortal Kombat serie. Ook krijgen we hier de eerste officiële gameplay te zien. Het evenement wordt live uitgezonden op Twitch en start om 12 uur ‘s middags.

  Aangekondigd tijdens de Game Awards 2018

  De aankondiging van Mortal Kombat 11 tijdens de Game Awards kwam als een verassing. Het was namelijk voor deze aankondiging niet duidelijk aan welk project de ontwikkelaars aan het werk waren. In de trailer die tijdens het grote jaarlijkse evenement werd getoond zagen we Raiden tegenover Scorpion staan, die uiteraard het gevecht aangingen.

  Mortal Kombat 11 komt op 23 april 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Pre-orderen geeft je toegang tot de beta die ongeveer een maand eerder zal beginnen.

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.