Illegaal alcohol stoken in Red Dead Online dankzij nieuwe specialisatie

  Eerder dit jaar werden spelers van Red Dead Online verwend met de Frontier Pursuits update, die de drie specialisaties heeft toegevoegd aan de wereld. Volgende week komt Rockstar met een nieuwe update, inclusief een gloednieuwe specialisatie.

  Moonshiners is de titel die de aankomende update voor Red Dead Online draagt. Zoals de naam suggereert krijg je de mogelijkheid om een nieuwe specialisatie aan te nemen: Moonshiner. Je zal zelf alcoholische dranken moeten brouwen, rivalen uit de weg moeten ruimen en natuurlijk is het belangrijk dat de lange arm van de wet niet achter jouw illegale zaken komt.

  In tegenstelling tot de andere specialisaties zal je voor de Moonshiner eerst aan een eis moeten voldoen. Je zal namelijk Rank 5 of hoger moeten zijn met de Trader-specialisatie, voordat je een introductie van Cripps krijgt aan Maggie Fike - een ervaren bootlegger. Zij zal je de fijne kneepjes van het vak leren en zorgen voor connecties. Je hebt daarnaast ook een front nodig waar je de alcohol kan distilleren.

  De specialisatie zal naast de gebruikelijke activiteiten ook toegang geven tot Story Missions. Je zal namelijk niet alleen sterke drank voor Maggie stoken, maar samen moet je ook wraak nemen op haar concurrentie. Je zal het niet rustig gaan krijgen als Moonshiner.

  Nieuwe specialisatie én de tweede Outlaw Pass

  De Moonshiners update zal ook een reden voor een feestje zijn voor degenen die de Outlaw Pass missen. De tweede versie van de dienst zal namelijk tegelijkertijd online gaan, waarmee je gaandeweg steeds meer beloningen vrijspeelt. Van outfits tot aan consumables en dollars. Wij kijken alvast uit naar de nieuwe update, die 13 december zal verschijnen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.