Monster Hunter World Xbox One versie heeft problemen met matchmaking

  Vrijwel elke game kent rondom de release de nodige bugs, maar de Monster Hunter World Xbox One versie heeft wel een hele vervelende bug. Mensen hebben namelijk problemen met online matchmaking. Het ontwikkelingsteam is bekend met het probleem en werkt aan een oplossing

  Wanneer spelers Monster Hunter World opstarten krijgen ze de optie om alleen te spelen of samen met anderen. Bij dat laatste wordt een sessie aangemaakt, maar dat gaat op de Xbox One gepaard met de nodige problemen. Verbinding maken lukt de meeste spelers namelijk niet, waardoor het niet mogelijk is om online te gaan.

  Op Reddit barstte vervolgens een discussie los over de problemen, waarna al snel de vinger werd gewezen naar Capcom, het bedrijf achter Monster Hunter World. In aanloop naar de release waren er namelijk tal van beta, maar die waren exclusief voor de PlayStation 4. Aangezien die versie van de game geen matchmaking problemen heeft en de Xbox One editie wel, zijn veel spelers boos daarover. Capcom laat via het Monster Hunter World Twitteraccount weten te werken aan een oplossing.

  Tijdelijke oplossing Monster Hunter World Xbox One problemen

  Ondanks dat de normale manier van online gaan amper tot niet werkt, is er wel een omweg. Je kunt namelijk een privé lobby opzetten en daarin spelers uitnodigen. Dat gaat alleen wel wat omslachtiger in zijn werking dan middels matchmaking online gaan.

  Monster Hunter World is sinds 26 januari verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een PC release ligt ook in het verschiet, maar die is pas deze herfst.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.