Monster Hunter World update verschijnt binnenkort

  Op de Twitterpagina van Monster Hunter werd gisteren al een kleine teaser vrijgegeven voor een grote Monster Hunter World update. Vandaag maakte het account op Twitter meer bekend over de aankomende update, die vanaf 22 maart is te downloaden.

  Deze update voegt onder andere een nieuw monster toe, genaamd Deviljho. Ook zullen er een paar kleine aanpassingen aan het spel worden gedaan. Zo kun je onder andere de grootte van de ondertiteling aanpassen en is er gewerkt aan de laadtijden. Ook zal er in de weken na de update steeds meer toegevoegd worden aan het spel van Capcom.

  Monster Hunter World update brengt meer

  Naast het nieuwe monster is er vanaf 6 tot 19 april ook een evenement in het teken van de lente. Met vuurwerk en al kun je elke dag dagelijkse beloningen ophalen. Ook is er vanaf 6 april een nieuw zwaard beschikbaar dat is gecreëerd door de jullie; de community!

  Dit was nog niet alles, want vanaf 13 april zullen de Palicoes er anders uitzien dan je gewend bent. De beestjes zullen namelijk uitgerust zijn met het pak van Mega Man. En als klap op de vuurpijl zal alle nieuwe content gratis te downloaden zijn. Dat wordt weer jagen!

  Monster Hunter World is al sinds 26 januari te verkrijgen voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie heeft nog geen specifieke releasedatum.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.