Monster Hunter World update met FFXIV cross-over uit

  Er is een nieuwe Monster Hunter World update uitgebracht dat een cross over event biedt met Final Fantasy XIV. Voor de update is ook een nieuwe trailer uitgebracht waarin spelers een glimp kunnen zien van wat er te wachten staat. De update is nu gratis te downloaden.

  Het Final Fantasy monster Behemoth zal door de wereld van Monster Hunter World slenteren. Om het reusachtige paarse monster te verslaan zal een hoop mankracht vereist zijn. Er zijn dan ook enkele wapens die het beste zullen werken om het beest te verslaan.

  Monster Hunter World update FFXIV

  De Behemoth zal niet terughoudend zijn in een gevecht, dus wapens met schilden zijn een van de beste keuzes. Hieronder vallen de wapens Lance, Gunlance en Charge Blade in samenwerking met de armor skills Guard en Guard Up.

  Nu de mankracht is gekozen, is er ook een rol nodig die hulp biedt aan teamgenoten. De wapens Sword & Shield, Light Bowgun en Hunting Horn passen hier het beste bij. Dit is te vergelijken met een gevecht in final Fantasy XIV.

  Om aan te vallen zijn er geen specifieke wapens die spelers kunnen gebruiken, dit ligt aan de speelstijl van de speler. wel is een wapen met verhoogde Health Regen aanbevolen zodat kleine aanvallen niet zo hard aankomen. Spelers krijgen 35 minuten de tijd om het monster uit te schakelen.

  De trailer voor de nieuwe update is bovenaan de pagina te bekijken.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.