Monster Hunter World update lost matchmaking probleem op

  Er is een nieuwe Monster Hunter World update uitgebracht. Deze lost onder andere de problemen op bij de matchmaking voor Xbox One gebruikers.

  Sinds de problemen van matchmaking bekend waren bij Capcom hield de ontwikkelaar ons up-to-date via Twitter over de komst van een oplossing. Het ontwikkelingsteam is meteen aan de slag gegaan om het probleem op te sporen en hebben nu dus een oplossing gevonden.

  Monster Hunter World update nu te downloaden

  Door update 1.0.0.8 te downloaden zouden de problemen verholpen moeten zijn. De functies die het niet goed deden volgens Capcom waren “Matchmaking”, “zoeken met filter”, “Squad Sessions Session” en “Antwoord op SOS”.

  Naast de Xbox One versie zijn er ook veranderingen aangebracht voor de PlayStation 4 versie van het spel. Door een nieuwe update te downloaden zal er een zeldzaam probleem opgelost worden waarbij het verzamelen van punten en bounties niet altijd correct werkte. Ook zijn er problemen opgelost die te maken hebben met de Hunting Horn.

  Review

  Monster Hunter World werd recent uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC gamers moeten nog iets langer wachten, voor hen komt het spel later in 2018 uit. Lees onze Monster Hunter World review om erachter te komen wat wij denken van het spel.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.