Monster Hunter World update bevat nieuwe draak

  Er staat een Monster Hunter World update op de planning en deze update introduceert een event met een nieuwe draak: de Kulve Taroth. Deze draak komt samen met een nieuwe missie en een nieuw loot systeem.

  De gratis update voor Monster Hunter World komt drie maanden na de release. In Nederland is deze update op 19 april vanaf 2 uur 's nachts beschikbaar. Eén van de grootste introducties in de update is die van de nieuwe draak, de Kulve Taroth. Deze in goud omhulde draak zal heel wat moeite kosten om te verslaan, een taak waar jij en je hele Hunting Squad voor nodig is.

  Monster Hunter World update met extra toevoegingen

  Naast de aanvulling van de Kulve Taroth biedt de nieuwe update voor Monster Hunter World nog wat andere extra's. Zo zijn er meerdere technische fouten aangepakt en opgelost. In de gouden stijl van de Kulve Taroth is er ook nieuwe bepantsering beschikbaar.

  In het nieuwe missie type, de Siege die bij de Kulve Taroth hoort, kun je veel spektakel verwachten. Vanwege de nieuwe jacht strategie die de Siege biedt moet je met alle 15 andere spelers in je lobby samenwerken om de Kulve Taroth te verslaan.

  Met vier teams van vier collaboreren om een gouden draak te stoppen, dat zorgt voor spektakel! Laten we hopen dat dit binnenkort ook op de Switch te doen is.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.