Monster Hunter World Switch versie op komst?

  Na het succes van Monster Hunter World op verschillende consoles kan een Monster Hunter World Switch versie wellicht een mogelijkheid worden in de toekomst. Ontwikkelaar Iron Galaxy heeft namelijk openbaar interesse getoond in een port voor Nintendo Switch!

  Het succes van The Elder Scrolls V: Skyrim zorgde ervoor dat de game ook op Nintendo Switch zou verschijnen. De studio die mede verantwoordelijk was voor deze Switch port, Iron Galaxy, heeft nu interesse getoond om Monster Hunter World naar de Nintendo console te brengen. In een Tweet van Adam Boyes, de CEO van Iron Galaxy Studios, biedt hij het team van Capcom aan om Monster Hunter World naar de Nintendo Switch te brengen!

  Monster Hunter World Switch versie geen zekerheid

  Adam Boyes benoemt in zijn Tweet het artikel van Kotaku waarin staat dat Capcom heeft aangegeven dat een Switch versie maken voor Monster Hunter World een moeilijke taak zal zijn. Desondanks is Boyes enorm serieus als het gaat om de game naar de Nintendo Switch te brengen. In een andere Tweet zei Boyes namelijk dat het misschien een moeilijke taak was, maar niet onmogelijk.

  Een Monster Hunter World Switch versie is nog geen zekerheid, aangezien er nog geen officiële aankondiging is gedaan door Capcom. Zoals je kunt zien is er wel interesse in een Switch port, dus wie weet wat de toekomst zal brengen!

  Monster Hunter World is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.