Monster Hunter World releasedatum en pre-order details uitgebracht

  Capcom heeft de Monster Hunter World releasedatum aangekondigd. Daarnaast zijn de pre-order details met extra’s bekendgemaakt. Vanaf vandaag is het spel te pre-orderen.

  Monster Hunter World zal vanaf 26 januari 2018 beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een PC release zal er ook aankomen. Wanneer die uitkomt, zal binnenkort bekendgemaakt worden.

  Er zullen vier verschillende edities beschikbaar komen voor het spel. Dit zijn de standaard editie, een digitale deluxe editie en een fysieke collector’s editie. Daarnaast komt er ook DLC beschikbaar. Recent werd aangekondigd dat deze gratis kan worden gedownload.

  Monster Hunter World release in verschillende edities

  De standaard editie zal het spel bevatten met daarnaast een armor set en een Fair Wind Charm talisman. Maar er is ook een standaard deluxe editie verkrijgbaar waar twee game art poster bijzitten voor het homescreen en functiescherm van de PlayStation 4. De standaard deluxe versie voor de Xbox One heeft de game art niet.

  De digitale deluxe editie zal het spel bevatten met een deluxe kit waarin drie extra ‘gebaren’, twee sticker sets, een extra face paint en een extra haarstijl in zitten. Verder zullen er 14 extra PSN avatars beschikbaar komen voor de PlayStation 4 versie, voor de Xbox One zijn deze dus niet beschikbaar.

  Tenslotte is de collector’s editie aangekondigd. De versie bevat het spel, de deluxe kit, een Nergigante figure, tien Monster Hunter muziek tracks en een Monster Hunter art boek. Het art boek zal tekeningen bevatten van monsters uit het spel.

  Wat de edities zullen kosten, heeft Capcom nog niet bekendgemaakt.

  Nieuwe trailer

  Verder is er een nieuwe trailer uitgebracht voor het spel. Het toont nieuwe monsters en een glimp van Astera, de basis van de Research Commissie. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.