Monster Hunter World PC release is deze herfst

  De Monster Hunter World PC release is deze herfst. Dat bevestigt Ryozo Tsujimoto, producer bij Capcom, op Twitter.

  Het was al langer bekend dat de PC versie van Monster Hunter World later uitkomt dan de console edities, maar wanneer de release zal zijn was lang niet bekend. Tot nu, want de game moet deze herfst uitkomen op de PC. Volgens Tsujimoto is het ontwikkelingsteam druk bezig met het optimaliseren van die versie van Monster Hunter World.

  Precieze datum van Monster Hunter World PC release wordt later bekend

  De komende maanden geeft Capcom meer updates over de staat van de Monster Hunter World PC versie, zo verzekert Tsujimoto. Een specifieke releasedatum wordt dan ook later dit jaar verwacht. Wanneer de game voor de consoles uitkomt is overigens al wel bekend. Eind deze maand, 26 januari om precies te zijn, kan je namelijk al op monsters gaan jagen op de Xbox One en PlayStation 4.

  In Monster Hunter World word je los gelaten in meerdere grote open werelden met maar één taak: het jagen op monsters. Het soort monsters dat je tegen kunt komen verschilt per omgeving. Zo zijn er bosrijke werelden, maar ook moerassen en woestijnen. Dat kun je doen vanaf 26 januari, wanneer de game verkrijgbaar is op de consoles.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.