Monster Hunter World Day One Patch is nodig om online te kunnen

  Het duurt niet lang meer voordat Monster Hunter World uitkomt voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wil je online gaan, dan moet je wel met één ding rekening houden. De Monster Hunter World Day One Patch is nodig om online te kunnen spelen.

  Nu is dat niet het enige wat de day one patch van Monster Hunter World met zich meebrengt. Zo worden er Poogiesâââ, varkentjes die al sinds jaar en dag de mascottes vormen van de Monster Hunter World franchise, toegevoegd. Het was eerst niet de bedoeling dat die in de game zouden zitten, maar na wat kritiek her en der op het internet werden de beestjes toch toegevoegd.

  Monster Hunter World Day One Patch voegt meer toe

  Het blijft niet alleen bij de Poogies met de day one patch, want er wordt ook een heuse galerij modus toegevoegd aan Monster Hunter World. Deze laat jou gebeurtenissen in de game, zoals het slachten van een monster, herbeleven wanneer je maar wil.

  Hoe groot de patch wordt is nog niet bekend. Wel is bekend hoeveel gigabyte Monster Hunter World zelf wordt. Op de PlayStation 4 is dat 16 gigabyte, terwijl de Xbox One versie 13,6 gigabyte is.

  Monster Hunter World is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC versie komt ook, maar dan een klein half jaartje later, in de herfst.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.