Monster Hunter Generations Ultimate release aangekondigd

  De Monster Hunter Generations Ultimate release is aangekondigd. De game komt naar de Nintendo Switch. Het spel is vanaf 28 augustus verkrijgbaar.

  Nintendo

  Via Twitter heeft Capcom aangekondigd dat Monster Hunter naar de Switch komt. Het is alleen niet de Monster Hunter World port waar op gehoopt werd. De Monster Hunter game die naar de Nintendo Switch komt is Monster Hunter Generations Ultimate. De Monster Hunter Generations Ultimate release gaat plaatsvinden op 28 augustus.

  In Monster Hunter Generations Ultimate kun je op zes verschillende manieren op monsters jagen. Dit doe je in unieke omgevingen en door gebruik te maken van je speciale Hunter Arts. In Generations Ultimate is net als in de originele versie ook een Prowler Mode aanwezig die je de game laat spelen als een Felyne. Dit is een pratende katachtige soort die al sinds het eerste spel aanwezig is in Monster Hunter.

  Monster Hunter Generations Ultimate release is een port

  Dit is niet de eerste keer dat Monster Hunter Generations uitkomt op een Nintendo platform, want het spel verscheen eerder voor de Nintendo 3DS. Het is dan ook een port met verbeterde graphics en voor wie Monster Hunter Generations al eerder speelde op de 3Ds is er een leuke toevoeging. Die spelers hebben namelijk de mogelijkheid om hun savedata over te zetten naar de Nintendo Switch versie.

  Toen de game in 2016 verscheen op de Nintendo 3DS hebben we een Monster Hunter Generations review geplaatst. Destijds zeiden we dat het een goede game was voor nieuwkomers en een geweldige soundtrack had. Het enige minpunt was dat de 3D effecten tegenvielen, maar aangezien de Switch geen 3D slider heeft zal dat geen probleem zijn op het nieuwe platform.

  Monster Hunter Generations Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.