Monster Hunter film foto's onthuld op Twitter en Instagram

  Er zijn nieuwe details van de Monster Hunter film onthuld. Op Twitter en Instagram zijn er nieuwe beelden geplaatst door een van de sterren uit de film, Mila Jovovich. Ook de RPG Site op Twitter deelde een paar shots van de set.

  Het plot van de Monster Hunter film gaat over een militair team van de VN dat in een andere dimensie terecht komt. In deze dimensie lopen allerlei gevaarlijke monsters rond. Er worden traditionele wapens gebruikt, zoals bone blades. Jovovich ontmoet een jager en samen moeten zij hun krachten bundelen om de wereld te redden.

  Mila Jovovich heeft op haar Instagram verschillende foto’s geplaatst waarin de set te zien is. Ze draagt moderne militaire uitrusting en hardware. Hieronder zie je een van haar posts.

  Regisseur van Monster Hunter film al jaren grote fan

  Paul W.S. Anderson, de regisseur van de Monster Hunter film, werd geïnterviewd door de website Slashfilm. Hier vertelde hij dat hij een grote fan van de serie is. Hij denkt niet dat er eigen verzonnen monsters in de film zullen komen. Tijdens het interview zei hij het volgende:

  “Ik werd me 10 jaar geleden bewust van de game. Ik ben al een lange tijd fan van Monster Hunter voordat de meeste mensen in het westen wisten wat het was. Mede omdat ik veel tijd in Japan doorbracht en verliefd werd op de beelden van het spel. Ik begon te praten met Capcom 9 jaar geleden en het is zonder twijfel een passieproject van mij, negen jaar in de maak.”

  Ook op Twitter verschenen foto's van de set. RPG Site heeft in een recente Tweet een paar foto's van de acteurs gedeeld.

  Wij hebben Monster Hunter World gespeeld en gaven de game een 8,5. In onze Monster Hunter World review lees je waarom wij de game dit cijfer gaven. De releasedatum van de film is momenteel nog niet bekend, maar veel fans gaan ervan uit dat de film net zo succesvol zal worden als de Resident Evil film.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.