Monopoly geld mogelijk echt geld in speciale jubileum editie

  We voelen ons allemaal rijk zodra we met Monopoly geld lopen te wapperen tijdens een bordspellenavond. Je hebt nu de kans om echt geld te vinden in één van de 30,000 speciale jubileum edities van Monopoly ter gelegenheid van het 80 jarig bestaan.

  Vanwege het 80 jarige bestaan van Monopoly in Frankrijk brengt Hasbro 30.000 speciale jubileum edities uit. In 80 daarvan zit echt geld in plaats van nep Monopoly geld.

  Monopoly geld in echte euro´s

  In 69 van de 80 sets met echt Monopoly geld zitten vijf 10 euro biljetten en vijf 20 euro biljetten, totaal 150 euro. Tien sets hebben vijf 20 euro biljetten, twee 50 euro biljetten en één 100 euro biljet, totaal 300 euro.

  Er is ook nog één set waarbij de gelukkige vinder 20.580 euro rijker mee gaat worden. Deze jackpot bestaat uit een set die volledig met echt geld is opgevuld.

  Je herkent de sets aan een sticker waarop de 80e verjaardag staat aangeduidt. Florence Gaillard van Hasbro zei over de actie het volgende:

  "We zochten iets bijzonders voor deze verjaardag en we kwamen erachter dat de meerderheid van de Fransen ervan droomt om op een dag echt geld te vinden wanneer ze de doos openmaken."

  Mocht je niet naar Frankrijk willen gaan om Monopoly te halen, kun je altijd nog digitaal Monopoly spelen, of haal de Assassin's Creed editie!

  Hasbro Monopoly Family Fun Pack

  Verkijgbaar vanaf 27 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.