Monogon Games kondigt Interloper aan

  Het Nederlandse Monogon Games kondigt vandaag zijn nieuwste project aan. Interloper is een real-time strategy game waarin buitenaardse wezens strijden om het bezit van een onontdekte wereld.

  In Interloper is de wereld van een vreedzaam, met natuur bedekt landschap veranderd in een onstuimig slagveld. De verschillende stammen die in de game aanwezig zijn voeren een strijd over gebiedsverdeling. Jij sluit je aan bij een stam en breidt, door middel van het spelen van partijen, je territorium uit.

  Zowel offline als online

  Dit doe je zowel offline als online. Interloper biedt een uitvoerige singleplayer campagne, met een uitgebreide AI als tegenstander. Die AI kan ingesteld worden op diverse moeilijkheidsgraden en gedragsettings, zodat een nieuw potje altijd vers aanvoelt. Online speel je natuurlijk op competitieve basis tegen andere menselijke spelers om een zo groot mogelijk gebied over te nemen.

  Interloper kent erg stilistische graphics en de soundtrack is dynamisch gebaseerd op jouw stam. Hoe dit precies in zijn werk gaat, is op het moment van schrijven helaas nog niet bekend. De eerste bewegende beelden van de game kun je hierboven bekijken in de aankondigingstrailer van Interloper.

  Interloper

  Verkijgbaar vanaf 21 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.