Momenteel een Vodafone storing aan de gang

  Er is momenteel een Vodafone storing aan de gang. Meldingen van de storing stroomden sinds 12:10 uur binnen en zijn nog niet opgelost.

  Meldingen van de storing lijken uit het gehele land te komen. De laatste meldingen komen voornamelijk uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Maar ook Groningen en Maastricht zijn getroffen.

  De meeste gebruikers hebben problemen met hun netwerk of bereik. 31 procent van de meldingen gaan over klachten van de mobiele telefoon zelf en een ander deel hiervan is over het mobiele internet. De oorzaak van de storing is nog niet bekend.

  Niet alleen Vodafone storing

  Recent zijn er veel bedrijven die kampen met storingen. Zo kampte ABN Amro en Rabobank recent ook met storingen. Bij ABN Amro werkten de website en de app van de bank allebei niet en konden gebruikers daardoor niet bij hun rekening komen.

  Wanneer WhatsApp eruit ligt staat de wereld helemaal op z’n kop. Dit gebeurde enkele maanden geleden. Er was toen een wereldwijde storing waardoor gebruikers niet konden verbinden met de app. Naast Nederland werden ook landen waaronder India, Amerika, Duitsland, Spanje en Zwitserland getroffen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.