Mogelijke schetsen van geannuleerde Batman game opgedoken

  Fans wachten al jaren op een nieuwe Batman game. Er wordt op internet nog steeds volop gespeculeerd over de mogelijke opvolger van Arkham Origins. Deze game zou namelijk wel eens in ontwikkeling kunnen zijn bij Warner Bros. Games Montreál. Nu zijn er schetsen van een geannuleerde Batman game opgedoken.

  De schetsen die op het internet rondgaan zouden van een Arkham Knight vervolg moeten zijn, waarin Damian Wayne Batman zou vertolken. De insider die de concept art heeft gelekt, plaatste onder andere schetsen van Two Face, Poison Ivy, Dick Wayne en de stad Gotham geplaatst. Een game rondom Damian Wayne kwam een tijd geleden nog voorbij als mogelijke nieuwe Batman game waar aan gewerkt zou worden.

  Wat zou de geannuleerde Batman game inhouden?

  De concept art laat dus een aantal mogelijke antagonisten zien die de geannuleerde Batman game rijk zou zijn en wat afbeeldingen van omgevingen waarin Gotham er behoorlijk verwoest uit ziet. De plaatser van de afbeeldingen meldt daarbij dat het spel een vergelijkbaar systeem zou hebben als het Nemesis systeem uit Shadow of Mordor, ook uit de stal van Warner Bros. Dit zou betekenen dat de speler een aantal superschurken als bazen moet verslaan door zich door een lijst met handlangers heen te knokken. Een interessant concept voor een Batman titel.

  Verder wijdde de plaatser van de afbeeldingen nog uit over een ander project waar Warner Bros. Montreál aan gewerkt zou hebben, namelijk de Suicide Squad game die een tijdje geleden geschrapt is. Ook wist deze te melden dat zowel WB Montreál als Rocksteady aan superheldengames werken. In het geval van Warner Bros. Montreal zou dat om een andere Batman titel gaan.

  Of deze concept art daadwerkelijk van een geannuleerd project af komt valt nog te bezien. Zowel Warner Bros. Montreál als Rocksteady hebben nog niets van zich laten horen rondom deze afbeeldingen.

  Batman: Arkham Origins

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.