Mogelijke Fortnite Seizoen 5 teaser misbruikt door tactische speler

  Eerder was een raket die een enorm gat in de lucht sloeg mogelijk een Fortnite Seizoen 5 teaser. Terwijl de mensen flink in de ban van dit gebeuren waren, heeft een tactische speler flink misbruik van de situatie gemaakt.

  Iedereen die vol bewondering naar een raket stond te kijken kreeg een kogel in de kop. De helft van de spelers werd al weggevaagd door een speler die liever voor een Victory Royale ging dan toe te kijken hoe zo een raket een nieuw seizoen teased.

  Tactische zet bij Fortnite Seizoen 5 teaser

  In het onderstaande Twitterbericht wordt een video gedeeld van de tactische zet. Ook zie je bovenaan dit artikel de nodige actie wanneer er een record wordt gezet in Fortnite.

  Eerder behaalde dezelfde gebruiker nog maar een 0.60% win ratio. Nu heeft hij maar liefst 48 kills achter elkaar op zijn naam staan en is hij binnen mum van tijd recordhouder op de Single Match leaderboards. De vraag is of het hem nog een keer lukt of dat hij moet wachten tot de volgende sessie waar spelers door een evenement worden afgeleid.

  Fortnite verhaal

  Eerder schreven wij al over alle Fortnite raketlancering details. Als je dit artikel doorleest krijg je alles mee van wat er op dit moment bekend is betreffende het voortdurende verhaal van Fortnite. Op die manier maak jij je klaar wanneer het nieuwe seizoen wordt gelanceerd. Hiervoor zijn zeer recentelijk nog een tijd en datum voor onthuld.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.