Mogelijke Fire Emblem Three Houses DLC ontdekt door dataminer

  De nieuwste Fire Emblem is nog maar even uit, maar dat weerhoudt hackers er niet van om de code van de game in te duiken. YouTuber DeathChaos is daar één van, en hij lijkt een potentiële doorbraak te hebben. Bestanden die hij heeft gevonden lijken te hinten naar een Fire Emblem Three Houses DLC personage.

  Het gaat om Sothis, een mysterieus meisje dat hoofdpersoon Byleth vroeg in de game ontmoet. Zij is niet het enige personages dat functioneel in de game gezet kan worden, maar in tegenstelling tot andere personages die ontdekt werden heeft zij stemwerk voor in gevechten. Ook kan ze deelnemen aan schoolactiviteiten.

  Betekent dit dat Sothis Fire Emblem Three Houses DLC zal zijn?

  De aanwezigheid het stemwerk voor gevechten en level-ups kan inderdaad suggereren dat Sothis in de toekomst speelbaar moet worden. Dat is alleen niet de enige mogelijkheid: het kan ook zijn dat haar speelbaarheid juist op zeker moment tijdens de ontwikkeling van de game is geschrapt. Gezien de korte tijd dat Three Houses uit is lijkt het onwaarschijnlijk dat we hier snel duidelijkheid over krijgen.

  Een expansion pass voor Fire Emblem Three Houses is wel aangekondigd, dus het al vrij grote avontuur wordt in de toekomst verder uitgebreid. De DLC zal in vier stappen worden uitgebracht, waarvan de laatste stap nieuwe speelbare personages belooft. Dit onderdeel van de DLC staat gepland voor april 2020.

  Ben je benieuwd naar Fire Emblem: Three Houses? Je kunt hier onze review lezen.

  Fire Emblem Three Houses

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.