Mogelijk vier nieuwe Batman films in 2019

  DC zou plannen hebben om 2019 het grootste jaar ooit voor Batman te maken. Volgens de laatste geruchten komen er vier nieuwe Batman films in 2019.

  Op het 4chan forum zijn vermoedelijk de plannen van Warner Bros gelekt met betrekking tot het DCEU. Volgens die plannen zouden er in 2019 vier Batman gerelateerde films verschijnen. Daarnaast zouden er ook nog twee animatiefilms rondom de superheld in de planning zijn voor dat jaar, waarvan er eentje gebaseerd zou zijn op The Long Halloween.

  Vier nieuwe Batman films

  Rond Valentijnsdag zou Gotham City Sirens uitkomen, met Harley Quinn in de hoofdrol. Eind mei zou de nog onaangekondigde Nightwing film uitkomen. Batgirl volgt daarna in een eigen film in augustus en The Batman sluit de serie films af in november. De reden voor al deze films is het 80-jarige bestaan van Batman in 2019.

  The Batman zou volgens de plannen van regisseur Matt Reeves een groot project worden met de complete Batfamilie. Ook zouden er zeer veel slechteriken in de film aanwezig zijn. Deathstroke zou zijn rol dus niet kwijt zijn, maar zal volgens de plannen niet de grootste schurk zijn in de film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.