Mogelijk verhaal van Lord Of The Rings serie bekend

  Als we alle geruchten moeten geloven, dan is er meer bekend over de komende Lord Of The Rings serie. Deze is in de maak bij Amazon en zou extreem duur moeten worden.

  New Line Cinemas

  Verschillende bronnen schatten de kosten van serie van Lord Of The Rings nu al op miljarden inclusief de aankoop van de rechten van de serie. Amazon hoopt op deze manier meer mensen te verleiden om Prime te nemen, haar videodienst en Netflix concurrent.

  Het verhaal van de Lord Of The Rings serie

  Volgens de laatste verhalen zal de jonge Aragorn centraal staan in het eerste seizoen. Deze rol werd in de film vertolkt door Viggo Mortenson, maar in de serie zal dit waarschijnlijk veranderen aangezien het om de jongere versie van het personage zou gaan.

  Er gaat nog veel meer veranderen, aangezien we de cast uit de films niet meer terug gaan zien in de serie en de muziek van de trilogie ook niet meer gebruikt zal worden.

  Aragorn

  Aragorn was een wees wanneer zijn vader koning Agathorn overleed terwijl ze op Orcs aan het jagen waren. Hij werd grootgebracht door elven tot zijn twintigste levensjaar, waardoor hij ook elventaal kan spreken. Later trouwde Aragorn met de dochter van de elvenkoning Elrond.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.