Mogelijk twee nieuwe LG smartwatches bij release van Android Wear 2.0

  Google komt binnenkort met een nieuwe versie van haar besturingssysteem voor smartwatches, Android Wear 2.0. Bij die release komen mogelijk twee nieuwe LG smartwatches.

  Evan Blass, schrijver voor VentureBeat, heeft gisteren laten weten op zijn Twitter account dat Android Wear 2,0, het nieuiwste besturingssysteem voor smartwatches van Google, uitkomt op 9 februari. Nu laat diezelfde schrijver weten dat twee nieuwe LG Smartwatches uitkomen in samenwerking met Google om de lancering van Android Wear 2.0 te ondersteunen. Deze horloges worden waarschijnlijk getoond tijdens het evenement voor de release van het nieuwe besturingssysteem.

  Twee verschillende versies van nieuwe LG smartwatches

  Eerder werd al bericht over het feit dat Google waarschijnlijk met twee nieuwe slimme horloges kwam, maar wie deze zou produceren was toentertijd nog niet bekend. Nu lijkt het erop dat Google opnieuw een samenwerking is aangegaan. Een samenwerking die al eerder bestond voor de ontwikkeling van de Nexus telefoons van Google.

  Er komen vermoedelijk twee verschillende versies uit, namelijk de LG Watch Sportt en de LG Watch Style. Beide hebben ronde schermen, maar de LG Watch Sport lijkt het betere apparaatje van de twee. Een aantal belangrijke specs zie je hieronder.

  LG Watch SportLG Watch Style
  Scherm1,38 inch, 480x4801,2 inch 360x360
  RAM768MB512MB
  Opslag4GB4GB
  Accu430mAh240mAh
  VerbindingWiFi, Bluetooth, 3G, 4G, GPS, NFC(voor Android Pay)WiFi, Bluetooth
  IP-beoordelingIP68IP67

  Over een eventuele prijs van de nieuwe horloges die uit worden gebracht door Google en LG is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.