Mogelijk Overwatch update om Symmetra van class te veranderen

  Een mogelijke Overwatch update lijkt in de toekomst het personage Symmetra aan te gaan passen. Het lijkt hier om vrij grote aanpassingen te gaan. zo zal het personage compleet van class veranderen. Momenteel wordt er flink geëxperimenteerd.

  Speculaties over de update ontstonden na een forum post van hoofddesigner Geoff Goodman. In de post zien we dat er wordt geëxperimenteerd door Symmetra van een support naar een defence class personage te veranderen.

  Overwatch update past Symmetra aan?

  In de forum post liet Goodman weten dat de ontwikkelaar eerste werkte aan een versie van het personage dat anderen kon ondersteunen met nieuwe genezende krachten. Zo konden haar turrets hiervoor worden gebruikt, in plaats van het aanbrengen van schade bij de vijand. Dit viel bij Goodman echter niet zo in de smaak.

  Daarna is het team verder gegaan met het experimenteren met het personage. Daarover heeft Goodman in de forum post het volgende te zeggen:

  "We experimenteren met een nieuwe manier voor het inzetten van de turrets. In plaats dat je ze je direct in een muur moet plaatsen, kun je nu er nu eentje als een projectiel afschieten, die vervolgens aan de muur/het plafond/et cetera blijft zitten. Wanneer het vastzit, blijft het zitten zoals dit nu gebeurd.

  Dit helpt om verschillende redenen, maar de voornaamste is dat het nu makkelijke is om offensief met haar te spelen of om gewoon haar turrets makkelijker in te zetten."

  In ieder geval lijkt dit Overwatch personage flinke veranderingen te ondergaan.

  Update duurt nog wel even

  Het is nog onbekend wanneer het personage zal worden geüpdatet en of de aanpassingen ook daadwerkelijk definitief zijn. Het kan ook nog even duren voor dit echt gebeurd.

  Overwatch krijgt vaker updates die nieuwe dingen aan het spel toevoegen of oudere dingen aan het spel aanpassen. Vorig jaar werden er ook aanpassingen doorgevoerd op het personage Lucio. De aanpassingen werden toen eerst publiekelijk getest via de Public Test Realm, alvorens het personage ook echt op alle servers te updaten.

  Overwatch kent een heleboel verschillende personages. Allemaal kunnen ze iets anders! Eerder gaven wij dan ook tips welke personages het makkelijkst zijn voor beginners.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.