Mogelijk nog geen X-Men in MCU ondanks de Disney Fox Deal

  Disney heeft een enorme schatkist aan Marvel personages gekocht. Door de Disney Fox Deal is het zeker dat Fantastic Four en andere X-Men superhelden nu ook haar eigendom zijn. Dit zou deuren voor X-men in MCU kunnen openen.

  Walt Marvel Studios

  Toch lijkt dit nog eventjes niet te gebeuren. Kevin Feige, de baas van Marvel Studios, geeft aan dat het sowieso nog wel een tijdje overheen zal gaan voor er echt concrete plannen voor Fantastic Four en en X-Men zijn. De helden zullen met de huidige vorderingen rondom de Disney Fox Deal ooit naar het Marvel Cinematic Universe komen, maar de vraag is hoe snel.

  X-Men in MCU nog onzeker

  Door middel van de deal zouden X-Men en Fantastic Four personages aan het Marvel Cinematic Universe kunnen worden toegevoegd. Maar voor dit sowieso gaat gebeuren wil de studie zich eerst op andere dingen focussen. In een interview met Daily News vertelde Kevin Feige het volgende over het toevoegen van de X-Men in het Marvel Cinematic Universe:

  "Zekerheid hebben we nog niet. Ik heb vage dromen en vage ideeën. Maar op dit moment zijn we er vooral mee bezig om de meer dan 10.000 personages waar Marvel de rechten volledig in handen heeft nu tot leven te brengen."

  Er is veel vraag vanuit fans om de X-men helden ook naar het Marvel Cinematic Universe te brengen. Eerder zagen we al X-Men QuickSilver en Scarlet Witch voorbijkomen, al liep Marvel toen nog tegen het probleem aan dat ze deze rollen geen mutanten kon noemen zonder rechtenverstengelingen met Fox te creëren. Door die deal zou dit van de baan zijn, waardoor mutanten gewoon als mutanten naar het MCU kunnen komen.

  Eerst een hoop andere plannen

  Op het moment staan er in ieder geval nog een hoop andere dingen op de agenda voor er sowieso aan een X-Men film voor het Marvel Cinematic Universe kan worden gewerkt. Binnenkort komt Ant-Man and the Wasp nog naar de bioscopen en ook moeten superhelden als Captain Marvel en Ms. Marvel ook eerst nog de show via het witte doek stelen.

  Daarnaast zitten fans ook eerst nog te wachten op het grote vervolg van Marvel's Avengers Infinity War, wat naar de laatste geruchten Avengers End Game gaat heten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.