Mogelijk drie Zelda Breath of the Wild Amiibo gelekt

  De Amerikaanse keten Best Buy heeft mogelijk per ongeluk drie nieuwe Zelda Breath of the Wild Amiibo onthuld. De drie poppetjes stonden korte tijd in de webwinkel.

  Aangezien niets op het internet voorgoed verloren gaat, heeft een Reddit-gebruiker ontdekt dat de productcodes van de Amiibo overeen kwamen met die van de Switch Amiibo. De beschrijving die vermoedelijk bij de poppetjes vermeld stond, vertelde dat de Amiibo bruikbaar zouden zijn in Zelda Breath of the Wild.

  Zelda Breath of the Wild Amiibo

  Vrij duidelijk dus, maar welke karakters zullen de Amiibo uitbeelden? Dat is nog niet bekend, maar er zijn wel aanwijzingen naar wat het zou kunnen zijn. In de gamecode van Zelda Breath of the Wild zijn namelijk codes gevonden van bekleding en wapens die niet in de game vrij te spelen zijn. Met een zelf geprogrammeerde NFC-chip is het sommigen al gelukt om de voorwerpen in de game vrij te spelen.

  Een set staat in het teken van de Fierce Deity. In bovenstaande video kun je zien hoe dit eruitziet in de game. De andere set zou in het teken staan van Skyward Sword. Mogelijk worden hier binnenkort dus Amiibo van aangekondigd.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.