Modern Warfare begint met heftig Gunfight-toernooi

  Modern Warfare begint met een speciaal toernooi voor spelers in één van de populaire modi. De nieuwe update laat spelers tegen elkaar strijden om de kampioen van Gunfight te worden.

  Infinity Ward is met een nieuwe update gekomen voor de nieuwe Call Of Duty Modern Warfare. Deze update voegt een toernooi toe aan de populaire Gunfight game-modus. In dit toernooi gaan twee teams van twee spelers de strijd met elkaar aan met elk dezelfde uitrusting.

  Aan het begin van een toernooi zullen er zestien teams meedoen. Bij elke match verliest er een team en bevat het toernooi steeds minder tegenstanders. In totaal moet je acht rondes zien te overleven voordat je de winnaar bent van deze heftige strijd. Als je het toernooi wint krijg je flink wat XP en daarnaast ook andere prijzen. Als je de Gunfight Tournament voor de eerste keer wint krijg je een high tier cosmetic reward.

  Voordat een ronde begint kan je jezelf nog klaarstomen voordat de hel losbarst. Je kan samen met je teamgenoot je operator kiezen en de beste strategie bespreken. Daarna zal je het spel in worden gegooid. Als je wint ga je naar de volgende ronde, alleen moet je dan wel nog even wachten totdat je volgende tegenstander hun ronde hebben gewonnen.

  Ga jij ook dit nieuwe toernooi uitproberen deze week of heb je al een Gunfight Tournament op je naam kunnen schrijven? Laat het ons weten in de comments!

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.