Spelers gaan nieuwe mogelijkheden krijgen in de Gunfight-modus van Modern Warfare

  Call of Duty Modern Warfare doet het goed. Vele fans zijn al volop aan het genieten van de Gunfight modus. Maar voor de mensen die houden van 1v1 of 3v3 is er ook goed nieuws. Gunfight zal die opties namelijk gaan krijgen!

  Joe Cecot, co-design director van Multiplayer Modern Warfare, reageerde gisteren op een interessante tweet van een Gunfight fan. De fan liet in zijn tweet weten dat hij de nieuwe gunfight modus geweldig vindt, maar dat hij graag een 3v3-optie voor de modus zou willen zien. Cecot reageerde al snel op de tweet. Hij laat in zijn reactie weten dat de optie naar Modern Warfare zal komen. De ontwikkelaar laat alleen niet weten wanneer we de optie zullen ontvangen. Liefhebbers zullen dus nog even geduld moeten hebben.

  Verder zijn er nog geruchten over een Battle Royale-modus voor 200 spelers. Volgens een lek zal de de nieuwe modus opties gaan geven om te spelen in je eentje, in een duo of in een groep van vier spelers in privé en publieke lobby's. Denk je dat een Battle Royale-modus wat is voor Modern Warfare? Of kijk jij meer uit naar de nieuwe mogelijkheden voor Gunfight? Laat het ons weten in de comments!

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.