Modern Warfare Battle Royale modus met 200 spelers onderweg?

  Op de Modern Warfare sub-reddit zijn er gegevens gelekt over een mogelijke battle royale modus door gebruiker Senescallo. De nieuwe map blijkt gigantisch te zijn, zodat 200 spelers de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Het gaat hier nog om een gerucht natuurlijk, dus neem het nieuws met een korrel zout.

  Infinity Ward

  De map bevat ook delen van de mappen die in de Groundwar en Spec-Ops modi voorkomen. Daarnaast bevat het ook veel andere delen zoals The Gulag, Hospital, Trainyard, TV Station en Port.

  In de battle royale modus heb je respawn tokens die je kan vinden, waarmee je ook je team terug kan brengen uit de dood. De teammaten breng je naar een ambulance en worden dan in de Gulag gespawned, waar ze een 1v1 Deathmatch moeten overleven, zodat ze hun vrijheid terug kunnen krijgen. Nadat je teammaat ontsnapt is, moet hij een mobile armory vinden om zijn spullen weer te bemachtigen.

  Er zijn nog veel meer gegevens gelekt over deze nieuwe modus zoals: Perks, missies en killstreaks. Op de subreddit-pagina kun je al deze informatie vinden, maar of deze juist blijkt te zijn is nog maar de vraag. Zal battle royale goed zijn voor deze nieuwe Call Of Duty game? Laat het ons weten in de reacties.

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.