Mobiele game Pokemon Duel release is vandaag

  De mobiele game Pokemon Duel release is vandaag speelbaar geworden. Het is een pokemon strategiegame, die meldt The Pokémon Company International.

  De mobiele game Pokemon Duel release is vandaag. De game kan nu gratis gedownload en gespeeld worden op IOS en Android telefoons. Het is de eerste nieuwe mobiele Pokemon game sinds Pokémon Go.

  Pokemon Duel release zorgt ervoor dat je vandaag nog aan de slag kan met dit strategiespel. In Pokemon Duel kunnen spelers digitale Pokemon opstellen en laten vechten tegen andere Pokemon. De bedoeling van de game is dat je door middel van het gebruiken van je eigen Pokemon, het grondgebied van je tegenstander inneemt en wint.

  Pokemon Duel release is een strategische Pokemon game

  Er is een aantal belangrijke aspecten aan deze game. Door het strategisch opstellen van je team van zes Pokémon moet je je vijand zien te verslaan. Elke Pokémon beschikt over een eigen kracht en kunnen een vast aantal stappen zetten om op te rukken naar het grondgebied van de vijand. De Pokémon worden ook gebruikt om de vijandelijk Pokémon juist tegen te houden wanneer ze jou grondgebied willen bereiken.

  Vijandelijke Pokemon die tegen elkaar aan komen kunnen gaan vechten. Een soort rad van fortuin zorgt ervoor dat je Pokémon een aanval gaat krijgen om te gebruiken tegen de vijand. De speler die met zijn Pokémon als eerst zijn doel en locatie heeft bereikt, wint het duel.

  Pokémon Duel is te downloaden via de App Store en Google Play.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.