Mobiele Call of Duty versie in de maak

  Ontwikkelaar King gaat een mobiele Call of Duty versie maken. Dat maakt het bedrijf bekend op zijn website. King is bekend van de Candy Crush serie.

  King maakt deel uit van Activision Blizzard, die onder andere verantwoordelijk zijn voor de Call of Duty serie. Het team heeft met Candy Crush genoeg ervaring op de mobiele markt en gaat eerst wat prototypes van het spel testen. King krijgt van Activision de ruimte voor hun project.

  Mobiele Call of Duty versie

  Veel details zijn nog niet bekend. Op de website zegt King dat het een mooie kans voor het team is en dat er geprobeerd wordt om datgene waar fans van houden in de games naar mobiel te brengen. De bedoeling is om het mobiele genre 'vernieuwen'.

  De ontwikkeling zit momenteel nog in de voorbereidingsfase. De doelen van King zijn wel duidelijk. Ze willen een goede Call of Duty ervaring brengen dat fans jaren kunnen spelen. Een datum voor release is nog niet genoemd.

  Eerder kwam er al een Call of Duty game voor mobiel uit. Deze heette Call of Duty Heroes, een free-to-play game die sterk aan Clash of Clans doet denken. In onze review is te lezen wat de game zo uniek maakt tegenover Clash of Clans.

  Deze week maakte Activision bekend dat er Call of Duty films in de bioscopen komen. Activision wil de naam van de serie verspreiden over verschillende kanalen. Dat is waarschijnlijk ook een van de redenen dat ontwikkelaar King een tijd geleden werd gekocht.

  Call of Duty Heroes

  Verkijgbaar vanaf 21 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.