Misschien nieuwe Saints Row op E3

  Deep Silver hint naar een nieuwe Saints Row op de E3. Het Twitter kanaal van de game werd vrijdag opeens actief met een boodschap dat het weekend er bijna is.

  Er is al enkele jaren geen nieuwe Saints Row game meer uitgekomen. Wel zijn er tussendoor remasters van de vorige delen verschenen, maar een echt nieuwe titel zat er nog niet in. Daar kan dit weekend verandering in komen.

  In een tweet op het officiele kanaal van de game werd namelijk de onderstaande boodschap geplaatst.

  Nieuwe Saints Row nog onzeker

  Uiteraard is er hiermee nog niets bevestigd. Maar dit weekend is natuurlijk wel de Xbox persconferentie op E3 2019. Het is goed mogelijk dat daar een nieuwe Saints Row uit de doeken wordt gedaan.

  Saints Row stamt origineel uit 2006. Toen begon de serie als een soort Grand Theft Auto kloon met een nog vrij serieuze toon. In de volgende delen werd dat echter losgelaten en ging de serie steeds meer over the top. De extreme humor, bizarre personages en gekke situaties zetten de toon en zorgden ervoor dat de serie zich wist te onderscheiden.

  Meer oude games

  De afgelopen tijd worden er meer oude series opnieuw tot leven gewekt. Zo kunnen we een remake van Spongebob: Battle for Bikini Bottom verwachten, keert Baldur's Gate terug en lijkt er een nieuwe Fable aan te komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.