Mirror's Edge tv-serie rechten door Endemol gekocht

  Het lijkt erop dat we een Mirror's Edge tv-serie gaan krijgen. Endemol Shine Studios heeft namelijk de rechten van de game gekocht. Of we Faith binnenkort al zien schitteren, is niet bekend, want een eventuele releasedatum is niet gegeven.

  Het Amerikaanse deel van de Endemol studios lijkt wel heil te zien in een eventuele Mirror's Edge tv-serie. Het spel dat in 2008 al verscheen en volgende maand een tweede deel krijgt, heeft namelijk een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, een goed verhaal en een achterban die klaarblijkelijk op meer van de franchise zit te wachten. Dat de Mirror’s Edge tv-serie een vrouwelijke protagonist heeft en om actie draait, moge duidelijk zijn, maar meer dan dat is er dan ook nog niet bekend. Ook een eventuele releasedatum van de serie is niet gegeven.

  Mirror's Edge tv-serie zelfde verhaal als de game

  Mirror's Edge gaat over Faith, de vrouwelijke hoofdpersonage, die wordt opgezet voor moord. In haar strijd tegen de overheid wordt ze geholpen door ‘runners’ die de juiste boodschappen moeten doorgeven. Het ‘conspiracy’ verhaal, dat zich afspeelt in een futuristische stad, dreigt zo ingewikkeld te worden dat zelfs de samenleving zelf er onder gaat leiden. Aan jou de taak om dit tot een goed einde te brengen.

  Mirror's Edge Catalyst komt op 7 juni uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer de Mirror’s Edge tv-serie zal verschijnen, is niet bekend.

  Mirror's Edge Catalyst

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.