Mirror's Edge stripboeken onthullen achtergrond Faith

  Heldin Faith, de protagonist van Mirror´s Edge en het aankomende Mirror´s Edge: Catalyst, krijgt een achtergrondverhaal in stripvorm. De Mirror's Edge stripboeken zullen worden uitgegeven door EA en Dark Horse Comics.

  In een serie van zes delen, getiteld Mirror´s Edge: Exordium, wordt lezers uitgelegd waar Faith precies vandaan komt en hoe ze uiteindelijk de heldin werd die we in de games zien. De Mirror's Edge stripboeken dienen als een introductie voor spelers die het eerste deel niet hebben gespeeld.

  DICE maakt Mirror's Edge stripboeken

  Mirror's Edge: Exordium wordt geschreven en getekend door medewerkers van DICE, de ontwikkelaar die naast Mirror's Edge ook de Battlefield-games heeft gemaakt. Hoofdschrijver Christofer Emgard zal het verhaal schrijven en tekenen. Overig tekenwerk is afkomstig van Mattias Haggstrom, Robert Sammelin, Henrik Sahlström en Erik Persson.

  Het eerste deel van de reeks Mirror's Edge stripboeken, het 32 bladzijden-tellende Exordium #1, is vanaf 9 september verkrijgbaar in de VS. Of Mirror's Edge: Exordium ook in Nederland te koop zal zijn, is nog niet bekend.

  De release van Mirror's Edge: Catalyst, dat geen direct vervolg op de eerste game, staat gepland voor het eerste kwartaal van 2016. Meer details over de game volgen ongetwijfeld tijdens de E3.

  Mirror's Edge

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.