Mirror's Edge Catalyst soundtrack weer verzorgd door Solar Fields

  Een van de meeste memorabele aspecten van Mirror's Edge, is de elektronische synthesizer soundtrack van de game. De muziek werd geproduceerd door Solar Fields, een Zweedse artiest. Zojuist is door EA bevestigd dat hij ook de Mirror's Edge Catalyst Soundtrack gaat verzorgen.

  De taak van de componist is om voor de game omgevingen perfect passende muziek te schrijven en te creëren. Het doel is voornamelijk om het verhaal om te zetten in muziek, want op die manier heb je een succesvolle soundtrack. Alles moet dus gaan samenlopen met de gameplay.

  Mirror's Edge Catalyst Soundtrack krijgt dezelfde componist

  De aankondiging over de terugkerende componist kwam van een blog bericht van EA eerder vandaag. Na de succesvolle soundtrack van de vorige game heeft het bedrijf besloten om de componist ook aan de Mirror's Edge Catalyst Soundtrack te laten werken.

  In Mirror's Edge Catalyst kun je klimmen en rennen door een prachtig gecreëerde stad in een first person perspectief. Je speelt als Faith Connors, dezelfde hoofdpersoon als de vorige Mirror's Edge game. Het is een gevaarlijke wereld waarin je leert hoe je moet vechten en rennen. De vechtscènes schijnen nog beter te worden dan de vorige game.

  Mirror's Edge Catalyst is nog steeds druk in de productie en de game heeft van EA wel al een releasedatum gekregen. De game komt 23 februari 2016 uit en zal te spelen zijn op de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

  Mirror's Edge Catalyst

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.