Mirror's Edge Catalyst release uitgesteld

  Eigenlijk zou de nieuwe Mirror's Edge vanaf 24 mei in de winkels liggen. Die datum gaat ontwikkelaar DICE niet meer halen. De Mirror's Edge Catalyst release is twee weken doorgeschoven.

  Op de officiele website van de game laat design director Erik Odeldahl weten dat de ontwikkelaar iets meer tijd nodig heeft. De closed beta van het spel gaat deze week van start en om de feedback hieruit goed te kunnen oppakken is de Mirror's Edge Catalyst release met enkele weken uitgesteld.

  De nieuwe release datum is 9 juni geworden. Amerikanen kunnen iets eerder aan de slag met de game, namelijk vanaf 7 juni. De game komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Mirror's Edge Catalyst release

  Mirror's Edge Catalyst release zonder problemen

  De nieuwe Mirror's Edge zal zich meer dan eerst richten op de sociale aspecten. Ten tijde van de Mirror's Edge Catalyst release kunnen we aan de slag met time trials, leaderboards en andere multiplayer elementen. Om dit mogelijk te maken heeft DICE nieuwe online technieken ontwikkeld. De extra tijd die de studio nu heeft wordt gebruikt om deze te perfectioneren zodat de Mirror's Edge Catalyst release zonder problemen verloopt.

  De nieuwe Mirror's Edge is er één waar veel gamers naar uitkijken. Wij plaatsen het spel in onze lijst met titels om in 2016 in de gaten te houden. Ook gingen we eerder al met het spel aan de slag, waarover alles te lezen is in de Mirror's Edge Catalyst preview.

  Mirror's Edge Catalyst

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.