Mirror's Edge Catalyst gameplay bevat geen vuurwapens

  Hoewel de eerste Mirror's Edge game wel vuurwapens en het schieten ermee had, zal dat in dit nieuwe deel niet meer terugkomen. Er zijn geen enkele vuurwapens meer te gebruiken in de Mirror's Edge Catalyst gameplay.

  Sara jansson, senior producer van de game, liet weten dat het aspect compleet verwijderd is uit Mirror's Edge Catalyst. Zelfs als je wapens ziet liggen, zul je niet in staat zijn om ze op te pakken. In plaats van het gebruik van wapens, zal Faith gebruik moeten maken van haar skills waarmee ze haar vijand uitschakelt, maar nooit doodt.

  Mirror's Edge Catalyst gameplay

  Nu Faith niet meer in staat is om te schieten, gaat het vechten een grote rol spelen. Deze techniek verschuift nu van een leuke extra in de eerste game naar de rode draad van de nieuwe game. Volgens de ontwikkelaars past het een stuk beter in de mechanismen van de game.

  De eerste trailer van Mirror's Edge Catalyst werd tijdens de EA persconferentie op de E3 vertoond. Ook werd de release aangekondigd voor 23 februari 2016. Dat zal nog wel een tijdje duren, toch is de game nu al te pre-orderen.

  Mirror's Edge Catalyst

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.