Minstens tien totaal nieuwe Kinect titels op de E3

  Microsoft zal komende E3, die begin juni plaatsvindt, met minstens tien Kinect games komen. Het gaat daarbij niet om vervolgen op eerder verschenen games voor Kinect.

  Dit hebben verschillende bronnen aan website Eurogamer.net bekend gemaakt. De games zullen geen voorspelbare titels zijn, verzekert de bron. Microsoft zal zich met de games vooral op de hardcore gamers richten. Naast die tien titels zullen er ook nog een aantal vervolgen aangekondigd worden.

  Een van die vervolgen zal waarschijnlijk Kinect Sports 2 zijn, die komende kerst uit moet komen. Die game wordt ontwikkeld door Rare, die volgens de bron ook aan een andere Kinect game werkt. Daarover is echter niets bekend.

  Daarnaast is Eurogamer toevertrouwd dat het zeer waarschijnlijk is dat komende kerst Dance Central 2 zal verschijnen. Andere aankondigen mogen we verwachten van een ontwikkelaar die reeds games voor de Kinect heeft ontwikkeld. Om welke ontwikkelaar het precies gaat, kan Eurogamer echter niet onthullen.

  Volgens de verschillende bronnen mogen we komende E3 heel wat van Microsoft verwachten. Of het bedrijf de verwachtingen ook waar maakt, is natuurlijk nog even afwachten.

  Dance Central 2

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.